Acer are în plan livrarea a 10 milioane de smartphone-uri anul viitor, an în care vor fi lansate doar 5 modele

Autor:  | Publicat în:  Acer 498 ori
<b>Acer are în plan livrarea a 10 milioane de smartphone-uri anul viitor, an în care vor fi lansate doar 5 modele</b>Printre companiile taiwaneze ce activează pe piața device-urilor mobile, &icirc;i avem și pe cei de la Acer, un producător ce nu are parte de v&acirc;nzări extraordinare &icirc;n această categorie. Pentru a schimba un pic lucrurile, Acer are de...

Printre companiile taiwaneze ce activează pe piața device-urilor mobile, îi avem și pe cei de la Acer, un producător ce nu are parte de vânzări extraordinare în această categorie. Pentru a schimba un pic lucrurile, Acer are de gând ca anul viitor să abordeze lucrurile într-un mod ceva mai diferit.

DigiTimes ne dezvăluie despre planurile Acer de reducere a numărului de device-uri lansate pe parcursul unui an. Aparent, pentru 2016 ni se pregătesc doar 5 modele de smartphone-uri, și nu 7-8 cum era stabilit inițial.

Odată cu această decizie, a fost dezvăluit și faptul că planurile de expansiune în țări ca și Brazilia, respectiv India, vor fi puse în planul secund pentru moment. Acest lucru se întâmplă tocmai datorită brand-urilor de origine chineză ce au luat cu asalt regiunile mai sus menționate, piețe în care la ora actuală se întâlnește o competiție acerbă.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×