Acer are în plan livrarea a 10 milioane de smartphone-uri anul viitor, an în care vor fi lansate doar 5 modele

524 ori
<b>Acer are în plan livrarea a 10 milioane de smartphone-uri anul viitor, an în care vor fi lansate doar 5 modele</b>Printre companiile taiwaneze ce activează pe piața device-urilor mobile, &icirc;i avem și pe cei de la Acer, un producător ce nu are parte de v&acirc;nzări extraordinare &icirc;n această categorie. Pentru a schimba un pic lucrurile, Acer are de...

Printre companiile taiwaneze ce activează pe piața device-urilor mobile, îi avem și pe cei de la Acer, un producător ce nu are parte de vânzări extraordinare în această categorie. Pentru a schimba un pic lucrurile, Acer are de gând ca anul viitor să abordeze lucrurile într-un mod ceva mai diferit.

DigiTimes ne dezvăluie despre planurile Acer de reducere a numărului de device-uri lansate pe parcursul unui an. Aparent, pentru 2016 ni se pregătesc doar 5 modele de smartphone-uri, și nu 7-8 cum era stabilit inițial.

Odată cu această decizie, a fost dezvăluit și faptul că planurile de expansiune în țări ca și Brazilia, respectiv India, vor fi puse în planul secund pentru moment. Acest lucru se întâmplă tocmai datorită brand-urilor de origine chineză ce au luat cu asalt regiunile mai sus menționate, piețe în care la ora actuală se întâlnește o competiție acerbă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×