Acer CloudMobile surprins În imagini Înainte de prezentarea la MWC 2012

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.715 ori
<b>Acer CloudMobile surprins În imagini Înainte de prezentarea la MWC 2012</b>Acer a participat la Milan Fashion Week înainte de a-și face intrarea triumfală la Mobile World Congress în acest weekend. Cu această ocazie a fost surprins și noul handset Acer CloudMobile în imaginile pe care le vedeți mai jos și trebuie să...

Acer a participat la Milan Fashion Week înainte de a-și face intrarea triumfală la Mobile World Congress în acest weekend. Cu această ocazie a fost surprins și noul handset Acer CloudMobile în imaginile pe care le vedeți mai jos și trebuie să recunosc că telefonul arată bine.

Avem de-a face cu un smartphone cu ecran 720p de 4.3 inch, procesor dual core de 1.5 GHz, NFC, o cameră de 8 megapixeli și Android 4.1 drept OS. Acest terminal va fi primul bazat pe tehnologia AcerCloud, care crește productivitatea mobilă și oferă un sistem de administrare a documentelor foarte eficient. Cei de la Notebook Italia afirmă că acest device este perfect pentru "a fi arătat prietenilor", deci vine cu un design atractiv, trendy și cu o talie foarte subțire.

Acer este deja deținătorul unui premiu pentru design IF pentru 2012, deci designurile sale au început să capete recunoașterea dorită. Observ și că terminalul rulează Android ICS în varianta stock, lucru bun de altfel, dar aici par redundante butoanele capacitive din partea inferioară a ecranului, de vreme ce și OS-ul oferă încă 3 cu funcții similare.

Acer CloudMobile surprins În imagini Înainte de prezentarea la MWC 2012

Acer CloudMobile surprins În imagini Înainte de prezentarea la MWC 2012

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×