Ecranul lui iPad 3 confirmat Încă o dată drept Retina Display, iFixit Îl analizează În fața camerei (Video)

980 ori
<b>Ecranul lui iPad 3 confirmat Încă o dată drept Retina Display, iFixit Îl analizează În fața camerei (Video)</b>Ecranul lui Apple iPad 3 a ajuns cumva pe mâna celor de la MacRumors, care au pus la microscop acest display și au descoperit că numărul de pixeli dintr-un singur cluster s-a dublat față de cel de pe iPad 2 și 1. Ce înseamnă acest lucru? Ca noul...

Ecranul lui Apple iPad 3 a ajuns cumva pe mâna celor de la MacRumors, care au pus la microscop acest display și au descoperit că numărul de pixeli dintr-un singur cluster s-a dublat față de cel de pe iPad 2 și 1. Ce înseamnă acest lucru? Ca noul iPad va avea un Retina Display! Acum și iFixit analizează informația în fața camerei prin intermediul unei prezentatoare drăguțe și ne oferă concluzia.

Cei de la MacRumors nu au putut alimenta ecranul și pentru a obține confirmarea cu privire la rezoluția lui iPad 3 au trimis ecranul la iFixit, celebri pentru disecțiile de iPad, iPhone și iPod. Aflați că noul ecran are un conector diferit decât cel de pe iPad 2, astfel că nici iFixit nu l-a putut alimenta, dar printr-o analiză atentă a fost confirmată rezoluția de 2048 x 1536 pixeli pe tabletă, deci dublu față de iPad 2. Același site ne îndeamnă să ne așteptăm și la o cameră mai bună, poate de 5 sau 8 megapixeli și poate și un procesor quad core.

Zvonurile afirmă că iPad 3 va avea și conectivitate LTE, iar recent se propagă tot mai mult informația că de fapt noua tableta va fi mai groasă decât predecesorul său. Vă reamintim că e posibil ca Apple să își anunțe device-ul pe 7 martie, deci mai avem mai puțin de 2 săptămâni până vom afla în sfârșit care este noul hit din Cupertino și ce ne rezervă el. Nu uitați să vizionați clipul de la iFixit, convingător cu privire la Retina Display.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×