Acer isi prezinta noile smartphone-uri in cadrul evenimentului Smart HandHeld Media

1.696 ori
<b>Acer isi prezinta noile smartphone-uri in cadrul evenimentului Smart HandHeld Media</b>Acer a prezentat cateva noi smartphone-uri in cadrul evenimentului Smart HandHeld Media, organizat in Singapore ieri, la Hotelul Intercontinental. In cadrul showului, printre vorbitori s-a numarat si Roger Yuen, vicepresedinte al sectiunii Acer Asia...

Acer a prezentat cateva noi smartphone-uri in cadrul evenimentului Smart HandHeld Media, organizat in Singapore ieri, la Hotelul Intercontinental. In cadrul showului, printre vorbitori s-a numarat si Roger Yuen, vicepresedinte al sectiunii Acer Asia Pacific.

Acesta a afirmat ca, dupa preluarea companiei ETEN, nu au mai existat terminale mobile sub acest brand, firma fiind complet incorporata in Acer. La ora actuala terminalele Acer sunt create in Europa, mai precis la Paris, conform lui Yuen, care a prezentat nu mai putin de 5 smartphone-uri ale companiei.

Acer prezinta noi smartphone-uri

Printre acestea se numara Acer DX900, care va sosi la pretul de 799 dolari (Singapore), suportand 2 SIM-uri, Acer DX650, care va costa 599 dolari (Singapore) si va sosi dotat cu un touchscreen pe o parte si tastatura pe cealalta, Acer X960, cu un pret de 699 dolari (Singapore), Acer F900, dotat cu tastatura si Acer M900, care vine cu senzor biometric pentru amprente.

Acer prezinta noi smartphone-uri

In cadrul showului din Singapore, Acer a prezentat si o noua interfata a produselor sale, purtand numele de Acer New Shell 2.0. In cele din urma oficialii companiei au prezentat si 3 handseturi care vor sosi in magazine in acest an, produse neanuntate pana acum: Acer F1, L1 si C1.

[Via: Techielobang.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×