DaXian X808, telefonul Hello Kitty

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 8.595 ori
<b>DaXian X808, telefonul Hello Kitty</b>Pentru ca tot ne aflam in perioada in care ciresul Sakura a inflorit, aruncam o privire asupra unui alt produs asiatic, celebru pentru faptul ca e roz si dragalas, Hello Kitty. Mai bine zis este vorba despre telefonul DaXian X808, cu tematica Hello Kitty....

Pentru ca tot ne aflam in perioada in care ciresul Sakura a inflorit, aruncam o privire asupra unui alt produs asiatic, celebru pentru faptul ca e roz si dragalas, Hello Kitty. Mai bine zis este vorba despre telefonul DaXian X808, cu tematica Hello Kitty.

Terminalul seamana foarte mult cu un Motorola A1200, in ce priveste designul, iar printre specificatiile sale se numara un touchscreen de 2.6 inchi, o camera de 1.3 megapixeli, un player audio si video, Bluetooth, slot pentru carduri microSD si o carcasa destul de colorata cu efecte luminoase care se vor "manifesta" in ton cu muzica.

Daxian X808

DaXian X808 este un telefon dual SIM, disponibil la pretul de 112 dolari, iar dotarile sale includ si modul dual standby, un player MP3/MP4 si suport GPRS/WAP/MMS. Terminalul va fi livrat direct din China, constituind un cadou relativ low end pentru persoana de sex feminin pe care doriti sa o surprindeti.

[Via: 2dayblog.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×