Acer Liquid Z500 primește certificare din partea GFC; vine cu display de 5 inch și va costa 190$

Autor:  | Publicat în:  Acer 720 ori
<b>Acer Liquid Z500 primește certificare din partea GFC; vine cu display de 5 inch și va costa 190$</b>Aruncând o privire asupra site-ului Forumului Global de Certificare am descoperit faptul că un nou device pregătit de Acer, și anume modelul Liquid Z500 tocmai a primit certificare din partea agenției mai sus menționate. Din câte se pare, acesta va...

Aruncând o privire asupra site-ului Forumului Global de Certificare am descoperit faptul că un nou device pregătit de Acer, și anume modelul Liquid Z500 tocmai a primit certificare din partea agenției mai sus menționate. Din câte se pare, acesta va sosi cu un display de 5 inch și va fi disponibil în două nuanțe de culoare: argintiu și negru.

Acer Liquid Z500 va fi încadrat în categoria low spre mid-range, lucru dezvăluit de prețul său de aproximativ 190$ ce a fost postat pe data de 5 august pe un site de origine rusă. De asemenea, același site ne prezintă faptul că Acer Liquid Z500 va dispune de conectivitate 3G, WiFi, Bluetooth, două sloturi SIM și sistemul de operare Android 4.2.2 JellyBean.

Acer Liquid Z500 primește certificare din partea GFC; vine cu display de 5 inch și va costa 190$

De asemenea, același device și-a făcut simțită prezența și pe site din Ucraina ce listează telefonul în cele două nuanțe de culoare fără a oferi din păcate un preț sau o imagine. Acesta este prezent sub două nume de cod: HM.HHHEU.001, respectiv HM.HHJEU.001. Ținând cont de faptul că IFA 2014 va avea loc în mai puțin de două săptămâni, bănuim că telefonul ar putea fi anunțat în cadrul unui eveniment de presă special.

Acer Liquid Z500 primește certificare din partea GFC; vine cu display de 5 inch și va costa 190$

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×