Oppo Neo 5, un nou smartphone cu preț accesibil și conectivitate 4G LTE listat În Malaezia la preț de 190 de dolari

1.230 ori
<b>Oppo Neo 5, un nou smartphone cu preț accesibil și conectivitate 4G LTE listat În Malaezia la preț de 190 de dolari</b>Oppo pregătește un smartphone nou pentru lansare, un model cu preț accesibil și suport pentru conectivitate 4G LTE. E vorba despre Oppo Neo 5, terminal cu ecran de 4.5 inch și preț de 190 de dolari, care a fost deja listat în Malaezia de către...

Oppo pregătește un smartphone nou pentru lansare, un model cu preț accesibil și suport pentru conectivitate 4G LTE. E vorba despre Oppo Neo 5, terminal cu ecran de 4.5 inch și preț de 190 de dolari, care a fost deja listat în Malaezia de către ramura Oppo locală.

Handsetul vine cu un display de 4.5 inch, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli, o densitate a pixelilor de 218 ppi și suporta interacțiunea cu mănuși pentru acest ecran. în plus, îl puteți atinge și cu mâinile ude și va recunoaște inputul fara probleme. La interiorul lui Neo 5 se afla 1 GB RAM, un procesor quad core Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 4 GB stocare și un slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32 GB.

în spatele noului venit se afla o cameră de 5 MP cu deschidere F/2.4, plus senzor BSI CMOS, iar în fată avem o cameră pentru videoconvorbiri, cu rezoluție de 2 MP. Pe lângă 4G LTE, acest model vine și cu suport WiFi, Bluetooth, USB OTG, microUSB, aGPS și 3G. El mai integrează o baterie de 1900 mAh și rulează Android 4.3 cu ColorOS aplicat peste.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×