Acer postează un teaser pentru noi telefoane şi purtabile prezentate la MWC 2015

Autor:  | Publicat în:  Acer 611 ori
<b>Acer postează un teaser pentru noi telefoane şi purtabile prezentate la MWC 2015</b>Acer a &icirc;nceput să posteze un teaser pe care l-aş numi modest pentru MWC 2015, mai ales că nu e deloc bombastic precum cele Samsung sau HTC. Firma asiatică are un eveniment de prezentare programat la MWC &icirc;n aceeaşi zi cu Samsung şi HTC,...

Acer a început să posteze un teaser pe care l-aş numi modest pentru MWC 2015, mai ales că nu e deloc bombastic precum cele Samsung sau HTC. Firma asiatică are un eveniment de prezentare programat la MWC în aceeaşi zi cu Samsung şi HTC, adică pe 1 martie.

În ultimele luni Acer nu prea a mai avut lansări de marcă, de aceea îi aşteptăm cu inovaţii deosebite în Barcelona. Purtabilele vor fi la loc de cinste se pare, deşi imaginea teaser de mai sus nu dezvăluie prea clar la ce fel de gadgeturi trebuie să ne aşteptăm. E clar că vom vedea şi smartphone-uri noi şi poate şi tablete, deşi experienţa pe partea de tablete a fost nefericită pentru Acer de-a lungul anilor.

Observ că designurile acestor device-uri par a implica materiale premium şi că o cameră este scoasă în evidenţă, deci poate vom vedea un soi de rival pentru ASUS ZenFone Zoom. Acer a avut la un moment dat şi parteneriat cu Microsoft, lansând câteva tablete Windows 8 şi telefoane Windows Phone, deci e posibil să prezinte şi un produs cu noul Windows la bord.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×