Un smartphone VAIO cu Android 5.0 la bord va debuta pe 12 martie

Autor:  | Publicat în:  VAIO 1.010 ori
<b>Un smartphone VAIO cu Android 5.0 la bord va debuta pe 12 martie</b>Japan Communications a anunţat că va lansa pe 12 martie un smartphone VAIO cu Android 5.0 Lollipop la bord. Am văzut deja cutia acestui device şi &icirc;i cunoşteam parţial specificaţiile, dar azi aflăm mai multe detalii. &nbsp; După cum ştiţi...

Japan Communications a anunţat că va lansa pe 12 martie un smartphone VAIO cu Android 5.0 Lollipop la bord. Am văzut deja cutia acestui device şi îi cunoşteam parţial specificaţiile, dar azi aflăm mai multe detalii.

telefon concept

După cum ştiţi cu siguranţă, divizia VAIO a fost desprinsă din Sony cu ceva vreme în urmă şi activează independent acum. Se pare că acest terminal nou ar fi apărut şi în benchmarkuri, cu numele de cod JCI VA-10J. Avem de-a face cu un terminal Lollipop cu procesor Qualcomm Snapdragon 410, un quad core 64 bit la 1.2 GHz, iar la bord se afla şi un display de 5 inch, cu rezoluţie 720p.

Terminalul dispune de o cameră de 13 MP în spate şi una frontală de 5 MP. La bord se afla un singur slot SIM, iar handsetul aduce şi suport Bluetooth şi WiFi. Telefonul VAIO vine cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare şi toate aceste dotări îmi amintesc foarte mult de Samsung Galaxy A5, care are specificaţii identice, deci noul venit se poziţionează ca un rival pentru acesta.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×