Acer V360 e un smartphone Jelly Bean cu preț accesibil

2.021 ori
<b>Acer V360 e un smartphone Jelly Bean cu preț accesibil</b>Acer și-ar putea face intrarea pe piața telefoanelor cu Android Jelly Bean prin modelul V360, pe care îl vedeți mai jos. Din câte știu producătorul nu are în portofoliu alte modele cu acest OS la bord, deci de aici interesul pentru acest device,...

Acer și-ar putea face intrarea pe piața telefoanelor cu Android Jelly Bean prin modelul V360, pe care îl vedeți mai jos. Din câte știu producătorul nu are în portofoliu alte modele cu acest OS la bord, deci de aici interesul pentru acest device, mai ales pentru că are și un preț accesibil.

Majoritatea telefoanelor lansate de Acer în 2012 rulau Android 4.0 ICS, în vreme ce Acer V360 se bazează pe Jelly Bean, iar dotările sale nu sunt rele. Avem de-a face cu un terminal cu ecran qHD de 4.5 inch, camera de 5 megapixeli, 3G, camera frontală VGA și procesor dual core de 1 GHz, de origine necunoscută. Handsetul cântărește 140 de grame și măsoară 9.9 mm în grosime.

Conform unui site japonez, acest smartphone va fi disponibil pe negru și alb și din păcate nu avem o data exactă de lansare pentru acest produs. Ce știm, însă este că V360 va costa în jur de 300 de dolari fără abonament. în altă ordine de idei, dacă la telefoane Acer V360 e primul model cu Jelly Bean, la tablete Android 4.1 a fost deja văzut în acțiune pe Acer Iconia A110, care costă și ea destul de puțin, 230 de dolari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×