Acesta este Samsung Galaxy S10E în varianta pe galben numită "Canary Yellow"

4.923 ori
<b>Acesta este Samsung Galaxy S10E în varianta pe galben numită "Canary Yellow"</b>Au mai rămas 12 zile până la marele debut al seriei Galaxy S10 și este confirmat deja faptul că vom avea și o versiune Lite, un așa numit Galaxy S10E care va sosi pe piață drept rival pentru nimeni altul decât iPhone Xr

Au mai rămas 12 zile până la marele debut al seriei Galaxy S10 și este confirmat deja faptul că vom avea și o versiune Lite, un așa numit Galaxy S10E care va sosi pe piață drept rival pentru nimeni altul decât iPhone XR. Știam că va sosi în multe variante de culoare printre care și o nuanță de galben numită "Canary Yellow" pe care o vedem astăzi în premieră prin intermediul unei randări cu iz oficial.

Galaxy S10E

Este cu adevărat o nuanță îndrăzneață și pe care puțini o vor alege, o mare parte preferând modelele pe verde, alb și negru pe care le-am văzut anterior și care arată tare bine. Din câte știm și S10E va folosi o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă, deși nu este clar dacă acesta va oferi încărcare wireless sau nu.

Ca dotări așteptăm aici un ecran Super AMOLED de 5.8 inch, 4 sau 6 GB RAM, procesor Snapdragon 855, cameră duală în spate și cameră selfie de 10 megapixeli integrată în display. Va avea port USB-C la bază și jack audio, iar spre deosebire de S10 și S10+ care vin cu scanner de amprente în ecran, S10E va avea un scanner de amprente lateral.

Prețul vehiculat pe plan european este de 749 euro! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×