Acesta este T-Mobile G1 (HTC Dream)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.242 ori
<b>Acesta este T-Mobile G1 (HTC Dream)</b>Cu doar cateva ore inainte de lansarea oficiala a handsetului Android, T-Mobile G1, cunoscut si ca HTC Dream, beneficiem de o imagine reala si oficiala a produsului, dar si de informatii despre acesta. TmoNews a descoperit specificatiile handsetului, care...

Cu doar cateva ore inainte de lansarea oficiala a handsetului Android, T-Mobile G1, cunoscut si ca HTC Dream, beneficiem de o imagine reala si oficiala a produsului, dar si de informatii despre acesta.

TmoNews a descoperit specificatiile handsetului, care va sosi cu un display HVGA de 480 x 320 pixeli, suport pentru conectivitate 3G, GPS si o camera de 3.1 megapixeli. Memoria sa se va ridica la 8 GB, desi formatul acesteia nu este mentionat, in vreme ce bateria lui G1 va rezista 5 ore in mod convorbire si 130 de ore in standby.

In mod bizar, handsetul nu va suporta captura video, nici Bluetooth stereo, va necesita utilizarea unui cont Gmail si nu va fi vandut in afara razei de acoperire a retelei 3G T-Mobile. Ultima informatie este cel putin ciudata, indicand faptul ca telefonul va deveni aproape inutil in zonele fara acoperire 3G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×