HTC TouchFLO "2D", populara interfata in varianta pentru HTC-uri mai vechi

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.175 ori
<b>HTC TouchFLO "2D", populara interfata in varianta pentru HTC-uri mai vechi</b>Cel mai nou smartphone HTC dotat cu touchscreen, Touch Viva (Opal) va sosi cu feature-uri de nivel mediu, cum este o camera de 2 megapixeli sau un GPS, toate acestea la un pret rezonabil. De asemenea, acest handset, neavand puterea de procesare a lui...

Cel mai nou smartphone HTC dotat cu touchscreen, Touch Viva (Opal) va sosi cu feature-uri de nivel mediu, cum este o camera de 2 megapixeli sau un GPS, toate acestea la un pret rezonabil. De asemenea, acest handset, neavand puterea de procesare a lui Touch Diamond, va folosi o interfata customizata.

Astfel, din lipsa puterii de procesare necesare pentru a rula UI-ul TouchFLO 3D, Touch Viva va rula o varianta "2D" a interfatei, creata special pentru handseturile HTC mai vechi. Practic, vechiul UI este "aplatizat", dar este pastrat feelingul sau, fara aspectele care il faceau pe acesta 3D si foarte intuitiv.

Cu zelul specific developerilor comunitatii xda-developers, interfata "TouchFLO 2D" a fost extrasa de pe HTC Viva si portata pe terminalele HTC cu touchscreen mai vechi. Au fost facute teste pe numeroase handseturi, astfel ca daca sunteti posesorul unui smartphone HTC vechi, e posibil sa puteti rula TouchFLO 2D fara probleme. Descarcati interfata de la aceasta adresa, si incepeti testele chiar acum!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×