10 minute pana lansarea telefonului Google Android si sansa unui premiu G1

Autor:  | Publicat în:  Google 1.699 ori
<b>10 minute pana lansarea telefonului Google Android si sansa unui premiu G1</b>Ne indreptam cu pasi repezi spre un moment istoric al industriei mobile: lansarea lui HTC Dream, terminalul Google Android despre care v-am vorbit de atat de multe ori. Fiti cu ochii pe numaratoarea inversa aici. De asemenea, puteti urmari un stream video...

Ne indreptam cu pasi repezi spre un moment istoric al industriei mobile: lansarea lui HTC Dream, terminalul Google Android despre care v-am vorbit de atat de multe ori. Fiti cu ochii pe numaratoarea inversa aici.

De asemenea, puteti urmari un stream video live, care va surprinde aspecte ale lansarii, reactia publicului si fetele multumite ale mai-marilor Google. Cu ocazia acestei lansari, puteti castiga un smartphone HTC Dream, Android, sau T-Mobile G1, cum doriti sa-i spuneti... Va trebui doar sa fiti un utilizator inregistrat al forumului de pe androidcommunity.com -  si sa fiti logat in timpul livebloggingului.

Castigatorul va fi selectat la intamplare si va avea 5 minute sa posteze pe forum pentru a revendica premiul. Numaratoarea inversa continua... Ramaneti cu Mobilissimo, deoarece va vom prezenta pas cu pas cum decurge lansarea telefonului lunii, sau chiar al anului pentru cei care nu s-au lasat fermecati de iPhone 3G.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×