Achiziția unei tablete UTOK 700Q Ultra Îți aduce cadou un router Trendnet până la 31 iulie

947 ori
<b>Achiziția unei tablete UTOK 700Q Ultra Îți aduce cadou un router Trendnet până la 31 iulie</b>Prin intermediul unui newsletter, iată că cei de la UTOK ne anunță despre o ofertă foarte atractivă de care vom beneficia odată cu achiziția unei tablete UTOK 700Q Ultra. Astfel, în limita stocului disponibil, persoanele care comandă acest model...

Prin intermediul unui newsletter, iată că cei de la UTOK ne anunță despre o ofertă foarte atractivă de care vom beneficia odată cu achiziția unei tablete UTOK 700Q Ultra. Astfel, în limita stocului disponibil, persoanele care comandă acest model de tabletă până la data de 31 iulie vor primi cadou un router Trendnet.

UTOK 700Q Ultra dispune de un display TFT de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, un procesor quad-core Allwinner A31S de 1 GHz, un chip grafic Power VR SGX544MP2, 1 GB memorie RAM, 16 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD și o cameră foto principală de 2 megapixeli.

De asemenea, ni se mai oferă o cameră secundară de 0.3 megapixeli, port microHDMI, port jack 3.5 mm, intrare microUSB 2.0 și o baterie de 2.700 mAh. UTOK 700Q Ultra poate fi achiziționată de pe site-ul oficial la un preț de 399 lei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×