eMAG.ro desfășoara campania de reduceri Samsung Crazy Days În perioada 10 - 23 iulie; discounturi de până la 300 lei

1.306 ori
<b>eMAG.ro desfășoara campania de reduceri Samsung Crazy Days În perioada 10 - 23 iulie; discounturi de până la 300 lei</b>Unul dintre cei mai mari retalieri de pe piața din România, și anume eMAG.ro desfășoară timp de aproximativ două săptămâni o campanie specială de reduceri denumit Samsung Crazy Days (10 - 23 iulie). Astfel vom beneficia de tablete și...

Unul dintre cei mai mari retalieri de pe piața din România, și anume eMAG.ro desfășoară timp de aproximativ două săptămâni o campanie specială de reduceri denumit Samsung Crazy Days (10 - 23 iulie). Astfel vom beneficia de tablete și smartphone-uri Samsung la prețuri reduse cu până la 300 lei.

La categoria smartphone-uri, printre cele mai atractive modele îl regăsim și pe Samsung Galaxy S5, device ce poate fi achiziționat acum la prețul de 2.489 lei după aplicarea unei reduceri de 310 lei. De asemenea, este prezent și Galaxy S4 Value Edition 4G, device recent apărut în stocurile eMAG și care poate fi al vostru pentru suma de 1.699 lei.

eMAG.ro desfășoara campania de reduceri Samsung Crazy Days În perioada 10 - 23 iulie; discounturi de până la 300 lei

Printre terminale mai accesibile se numără Galaxy S3 Mini Value Edition - 599 lei, Samsung Galaxy S Duos S7682 Dual SIM - 469 lei, sau Samsung Galaxy Ace 3, un terminal 4G LTE care poate fi cumpărat la prețul de 599 lei. Lista completă de smartphone-uri poate fi consultată chiar aici.

eMAG.ro desfășoara campania de reduceri Samsung Crazy Days În perioada 10 - 23 iulie; discounturi de până la 300 lei

Trecând la tablete, una dintre cele mai accesibile modele care ne sare în ochi este Galaxy Tab 3 Lite, dispozitiv de 7 inch ce vine cu un procesor dual-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și 8 GB de stocare. Aceasta poate fi achiziționată acum la prețul de 459 lei. Pentru cei care își doresc o tabletă cu display mai mare, Galaxy Tab Pro 8.4 poate fi soluția, device ce oferă un display de 8.4 inch, un hardware de ultimă generație și un preț de 1.379 lei. Mai multe tablete la prețuri speciale puteți găsi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×