Acționarea camerei selfie de pe Galaxy S10 direct din lockscreen s-ar putea dovedi problematică; Iată de ce

1.676 ori
<b>Acționarea camerei selfie de pe Galaxy S10 direct din lockscreen s-ar putea dovedi problematică; Iată de ce</b>O veste interesantă pe care o aflăm astăzi este și aceea că Samsung va aduce pe Galaxy S10 o animație similară pentru acționarea camerei selfie cu cea văzută pe Galaxy A8s, primul terminal al companiei ce adoptă un ecran Infinity-O

O veste interesantă pe care o aflăm astăzi este și aceea că Samsung va aduce pe Galaxy S10 o animație similară pentru acționarea camerei selfie cu cea văzută pe Galaxy A8s, primul terminal al companiei ce adoptă un ecran Infinity-O. Avem un gif cu animația în sine despre care vorbim și care dezvăluie modul în care putem acționa camera selfie direct din lockscreen fără a debloca device-ul.

Samsung

După cum puteți observa este vorba despre un gest de swipe dinspre camera selfie din colț spre centrul ecranului, moment în care se remarcă și iluminarea decupajului cu pricina. Până aici nimic în neregulă până când ne gândim mai mult la procedeul în sine și la faptul că toate aceste gesturi de swipe pentru acționarea aplicației de cameră vor contribui la murdărirea lentilei camerei foto.

Astfel sunt șanse destul de mari ca fotografiile selfie pe care să le realizăm să nu fie reușit tocmai datorită amprentelor ce ajung pe suprafața camerei frontale. Ciudat și faptul că la baza ecranului se află shortcut-ul rapid către aplicația de cameră care practic face același lucru precum acest gest problematic.

Din câte am aflat, variantele S10 standard și S10 Lite vor avea camere selfie singulare, în vreme ce modelul Galaxy S10+ va opta pentru o cameră selfie duală. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×