Cum va reuși Samsung să ofere un decupaj subtil pe Galaxy S10? Mută senzorii frontali pe rama metalică

1.482 ori
<b>Cum va reuși Samsung să ofere un decupaj subtil pe Galaxy S10? Mută senzorii frontali pe rama metalică</b>La doar câteva zile distanță de la aflarea veștii că Samsung va adopta decupajul în ecran pentru viitoarele flagship-uri și poate chiar modele mid-range, iată că astăzi mai apare un brevet online. Acesta ne dezvăluie faptul că sud-coreenii

Au trecut doar câteva zile de la brevetul Samsung pe care vi-l prezentam aici și care scotea la iveală un design de smartphone cu decupaj circular în partea de sus a ecranului menit să găzduiască o cameră selfie. Acum descoperim un alt patent similar, unul care la fel dezvăluie prezenta unui decupaj de genul pentru camera selfie, dar și a unor extra decupaje regăsite direct în rama metalică și asociate senzorilor.

Brevet Samsung

Se pare că această abordare ar urma să fie aplicată pentru Samsung Galaxy S10, asta pentru că tehnologia ce implică ascunderea camerei selfie, earpiece-ului și a senzorilor frontali sub ecran despre care am aflat chiar de curând nu va fi gata la timp.

Brevet Samsung

Astfel, vom avea parte de un decupaj subtil în zona superioară ce va integra doar camera frontală, în vreme ce restul senzorilor necesari vor fi regăsiți sus pe rama metalică, fiecare având câte un orificiu asociat. Prin această modalitate, sud-coreenii vor putea oferi un decupaj de mici dimensiuni deasupra ecranului și astfel maximiza spațiul ocupat de ecran. 

Acestea fiind spuse, șansele de a vedea un decupaj pe Galaxy S10 sunt destul de mari, dar partea bună este că bretonul va fi unul subtil și nu atât de mare precum vedem pe alte smartphone-uri actuale. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×