Actualizarea Android 4.4.1 disponibilă acum pe Nexus 5, rezolvă unele din problemele camerei

1.136 ori
<b>Actualizarea Android 4.4.1 disponibilă acum pe Nexus 5, rezolvă unele din problemele camerei</b>La câteva ore după ce Google dezvăluia ce anume va corecta actualizarea Android 4.4.1 dintre problemele lui Nexus 5, iată că softul sosește pe terminalele LG Google de anul acesta. Hai să aflăm și ce se schimbă! &nbsp; în primul rând aflați...

La câteva ore după ce Google dezvăluia ce anume va corecta actualizarea Android 4.4.1 dintre problemele lui Nexus 5, iată că softul sosește pe terminalele LG Google de anul acesta. Hai să aflăm și ce se schimbă!

în primul rând aflați că acest update va sosi treptat, deci trebuie să mai aveți puțină răbdare. Apoi vă reamintesc că existența lui Android 4.4.1 a fost confirmată cu câteva zile în urmă de către 9to5Google, care a depistat terminale cu acest OS în rândul celor care au accesat site-ul. Dave Burke, director de inginerie la Google a afirmat că Android 4.4.1 va rezolva "camera buggy și cu probleme de pe Nexus 5", deci până și Google recunoaște problemele de cameră.

Actualizarea Android 4.4.1 disponibilă acum pe Nexus 5, rezolva unele din problemele camerei

Printre noutățile aduse aici se număra o autofocalizare mai bună, un indicator al progresului realizării unei capturi HDR+ și o viteză crescută a capturii. Expunerea și balansul de alb sunt și ele îmbunătățite, iar creșterea de viteză se aplică atât la captură, cât și pornirea aplicației Cameră. în sfârșit o veste bună pentru posesorii de Nexus 5!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×