Actualizarea la Android 4.3 a lui Galaxy S4 Google Edition Împiedică aplicațiile să scrie pe cardul microSD

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.584 ori
<b>Actualizarea la Android 4.3 a lui Galaxy S4 Google Edition Împiedică aplicațiile să scrie pe cardul microSD</b>Varianta Google Edition a lui Samsung Galaxy S4 a primit în această săptămână actualizarea la Android 4.3, dar ea a sosit și cu unele probleme. Se pare că noul software vine cu un bug care împiedică aplicațiile să scrie pe cardul microSD....

Varianta Google Edition a lui Samsung Galaxy S4 a primit în această săptămână actualizarea la Android 4.3, dar ea a sosit și cu unele probleme. Se pare că noul software vine cu un bug care împiedică aplicațiile să scrie pe cardul microSD.

Orice încercare da a face o scriere de acest gen duce la un mesaj de eroare. Problema e că aplicațiile nu sunt asociate unui categorii corecte de software care poate scrie pe card. Interesant e că dacă instalați ES File Explorer, el va fi în grupul potrivit pentru scriere și citire a unui card microSD.

Dacă telefonul e rootat atunci utilizatorul va putea accesa fișierele chiar el și să facă modificările necesare în cod pentru a scăpa de bug. Practic el va scrie permisiuni noi pentru grupul media-rw și scrierea pe cardul microSD. Modificarea are loc în fișierul /system/etc/permissions/platform.xml  pe linia de cod 71, pe care o vedeți în imaginea de mai sus.

Să sperăm că nu vor fi și alte buguri de acest gen pe viitor...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×