Actualizarea la Android 4.3 a lui Galaxy S4 Google Edition Împiedică aplicațiile să scrie pe cardul microSD

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.573 ori
<b>Actualizarea la Android 4.3 a lui Galaxy S4 Google Edition Împiedică aplicațiile să scrie pe cardul microSD</b>Varianta Google Edition a lui Samsung Galaxy S4 a primit în această săptămână actualizarea la Android 4.3, dar ea a sosit și cu unele probleme. Se pare că noul software vine cu un bug care împiedică aplicațiile să scrie pe cardul microSD....

Varianta Google Edition a lui Samsung Galaxy S4 a primit în această săptămână actualizarea la Android 4.3, dar ea a sosit și cu unele probleme. Se pare că noul software vine cu un bug care împiedică aplicațiile să scrie pe cardul microSD.

Orice încercare da a face o scriere de acest gen duce la un mesaj de eroare. Problema e că aplicațiile nu sunt asociate unui categorii corecte de software care poate scrie pe card. Interesant e că dacă instalați ES File Explorer, el va fi în grupul potrivit pentru scriere și citire a unui card microSD.

Dacă telefonul e rootat atunci utilizatorul va putea accesa fișierele chiar el și să facă modificările necesare în cod pentru a scăpa de bug. Practic el va scrie permisiuni noi pentru grupul media-rw și scrierea pe cardul microSD. Modificarea are loc în fișierul /system/etc/permissions/platform.xml  pe linia de cod 71, pe care o vedeți în imaginea de mai sus.

Să sperăm că nu vor fi și alte buguri de acest gen pe viitor...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×