HTC One M8 primește actualizarea la Android 6.0 în SUA; update-ul european ar putea sosi peste două săptămâni

1.144 ori
<b>HTC One M8 primește actualizarea la Android 6.0 în SUA; update-ul european ar putea sosi peste două săptămâni</b>Deși ne așteptam ca flagship-ul One M9 să fie primul device HTC actualizat la Android 6.0 Marshmallow, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Primul terminal taiwanez ce se bucură de noua versiune Android, este nimeni altul dec&acirc;t HTC One M8,...

Deși ne așteptam ca flagship-ul One M9 să fie primul device HTC actualizat la Android 6.0 Marshmallow, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Primul terminal taiwanez ce se bucură de noua versiune Android, este nimeni altul decât HTC One M8, model ce va primi actualizarea chiar astăzi.

Informația vine direct din partea lui Mo Versi, vice-președinte HTC. Prin intermediul unei postări de pe Twitter, aflăm că One M8 în versiunea unlocked va primi Android 6.0 Marshmallow chiar astăzi. De specificat faptul că pentru început pachetul software va fi distribuit doar pe piața din SUA.

Ulterior, mai precis în aproximativ 2 săptămâni ne așteptăm să vedem acest update și pe plan european. Cât despre HTC One M9, se pare că programul de testare a noului OS este încă în plină desfășurare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×