Actualizarea lui Xiaomi Mi A1 la Oreo este pusă în standby din cauza unor bug-uri ce afectează performanța

1.189 ori
<b>Actualizarea lui Xiaomi Mi A1 la Oreo este pusă în standby din cauza unor bug-uri ce afectează performanța</b>Cu toate că utilizatorii de terminale Xiaomi Mi A1 s-au bucurat la auzul veștii că smartphone-ul lor primește actualizarea la Android Oreo, iată că astăzi asistăm la punerea în standby a procesului de update ca urmare a unor bug-uri descoperite

Chiar la finalul anului trecut cei de la Xiaomi au dat startul actualizării la versiunea finală Android Oreo pentru smartphone-ul Xiaomi Mi A1, asta nu înainte de a livra și un release beta către doritori. Deși update-ul era programat să fie distribuit și în alte regiuni pe lângă India iată că acum s-a decis punerea sa în standby ca urmare a descoperirii unor bug-uri serioase ce afectează performanța dispozitivului.

Xiaomi Mi A1

Utilizatorii din India care au făcut deja update-ul se plâng pe forumuri despre aplicațiile care nu mai răspund la comenzi și despre autonomia ce a scăzut considerabil față de Android Nougat atunci când se activa conexiunea Bluetooth. Aparent aplicația Camera se bloca, la fel și secțiunea aplicații recente, iar gesturile realizate pe scanner-ul de amprente nu mai funcționau deloc. 

Compania a luat în seamă acest feedback și promite că o versiune nouă a pachetului Oreo va fi livrată în următoarele săptămâni către deținătorii de Mi A1. Așteptăm sosirea acestui release final și la prima vedere pare că Xiaomi s-a cam grăbit să livreze Oreo înainte de a testa cum se cuvine pachetul software.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×