Actualizarea lui Xiaomi Mi A1 la Oreo este pusă în standby din cauza unor bug-uri ce afectează performanța

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.163 ori
<b>Actualizarea lui Xiaomi Mi A1 la Oreo este pusă în standby din cauza unor bug-uri ce afectează performanța</b>Cu toate că utilizatorii de terminale Xiaomi Mi A1 s-au bucurat la auzul veștii că smartphone-ul lor primește actualizarea la Android Oreo, iată că astăzi asistăm la punerea în standby a procesului de update ca urmare a unor bug-uri descoperite

Chiar la finalul anului trecut cei de la Xiaomi au dat startul actualizării la versiunea finală Android Oreo pentru smartphone-ul Xiaomi Mi A1, asta nu înainte de a livra și un release beta către doritori. Deși update-ul era programat să fie distribuit și în alte regiuni pe lângă India iată că acum s-a decis punerea sa în standby ca urmare a descoperirii unor bug-uri serioase ce afectează performanța dispozitivului.

Xiaomi Mi A1

Utilizatorii din India care au făcut deja update-ul se plâng pe forumuri despre aplicațiile care nu mai răspund la comenzi și despre autonomia ce a scăzut considerabil față de Android Nougat atunci când se activa conexiunea Bluetooth. Aparent aplicația Camera se bloca, la fel și secțiunea aplicații recente, iar gesturile realizate pe scanner-ul de amprente nu mai funcționau deloc. 

Compania a luat în seamă acest feedback și promite că o versiune nouă a pachetului Oreo va fi livrată în următoarele săptămâni către deținătorii de Mi A1. Așteptăm sosirea acestui release final și la prima vedere pare că Xiaomi s-a cam grăbit să livreze Oreo înainte de a testa cum se cuvine pachetul software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×