JJR/C H47 este o dronă numai bună pentru amatori; costă doar 29 euro și filmează HD

1.342 ori
<b>JJR/C H47 este o dronă numai bună pentru amatori; costă doar 29 euro și filmează HD</b>Pentru că în weekend avem mai mult timp la dispoziție pentru a naviga printre ofertele propuse de retailerii din afară, am găsit astăzi un produs numai bun pentru cei care vor să învețe tainele navigatului pe cer. Se numește JJRC H47

Pentru cei începători în ale dronelor avem astăzi o sugestie de produs numai bun pentru a vă familiariza cu zborul acestor dispozitive și cine știe alege pe viitor achiziția unui model mai avansat. Oferta vine din partea retailerului chinez Cafago.com care ne oferă un voucher de reducere pentru drona compactă numită JJR/C H47, cea pe care o puteți vedea în imaginile de mai jos.

JJR/C H47

Aceasta se diferențiază de celalalte drone din zona sa de preț prin faptul că aduce un senzor giroscop pe 6 axe la bord ce servește pentru o ghidare și un control mai avansat. Se livrează cu un controller 2.4GHz alături și este bine de știut că există aici conexiune WiFi pentru a putea vedea în timp real imaginile live atât pe smartphone-urile Android, cât și pe cele iOS.

JJR/C H47

Distanța de control prin telecomandă este de până la 100 metri și drona dispune de funcții pentru zbor lateral, dar și de modalitatea numită 3D Roll prin care se vor obține imagini cu adevărat inedite. Dispozitivul își poate menține altitudinea în cazul în care se dorește acest lucru și bateria de 500 mAh de la bord ne promite până la 7 minute de zbor ce nu este deloc rău raportat la un așa preț.

JJR/C H47

JJR/C H47 filmează la rezoluție HD și pe lângă filmări puteți realiza și selfie-uri numai bune de postat pe Instagram. Printre accesoriile incluse la pachet se numără controller-ul G-sensor, o baterie, 4 elice de rezervă, o carcasă de protecție, o șurubelniță și un manual de utilizare. Până la data de 31 ianuarie această dronă poate fi achiziționată pentru doar 29.07 euro odată cu folosirea codului promo L8675RM pe site-ul Cafago.com! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×