Acum poți trimite SMS-uri gratuite folosind aplicația Android LPN OpenSMS; Iată cum funcționează!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 4.809 ori
<b>Acum poți trimite SMS-uri gratuite folosind aplicația Android LPN OpenSMS; Iată cum funcționează!</b>Scriam&nbsp;cu câteva zile în urmă de existența lui OpenSMS, o platformă online ce permite trimierea de SMS-uri gratuite. Atunci menționăm și că acest serviciu poate fi foarte ușor integrat într-o aplicație de mobil, API-ul fiind la...

Scriam cu câteva zile în urmă de existența lui OpenSMS, o platformă online ce permite trimierea de SMS-uri gratuite. Atunci menționăm și că acest serviciu poate fi foarte ușor integrat într-o aplicație de mobil, API-ul fiind la dispoziția dezvoltatorilor. Azi am descoperit și prima aplicație de acest gen, LPN OpenSMS.

Ee este disponibilă gratuit pe Android și poate fi descărcată de aici. Folosind-o, veți putea trimite gratuit mesaje text către orice număr de telefon mobil din România. Aplicația pentru Android a fost creată de către Lorin Patrick Nicolae, iar API-ul este încă în faza beta, deci e posibil să existe și unele buguri, iar unele mesaje sa nu ajunga la destinatar. Prin softul creat de Lorin pentru Android puteți trimite 5 mesaje pe zi, gratuit în România.

Mai sunt și câteva condiții de menționat aici: pentru că aplicația să funcționeze, veți avea nevoie de un cod numit API Code. îl veți putea obține creându-vă un cont pe site-ul http://opensms.ro, apoi selectați "Salut, username" în dreapta sus și apoi mergeți la secțiunea "Contul meu". Codul API vă este cerut când porniți aplicația pe mobil. Numerele și conținutul mesajelor nu sunt stocate, ci doar trimise spre API, deci datele voastre sunt în siguranță.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×