Spinner Phone, un telefon concept cu camera rotativă și design de Lumia

2.176 ori
<b>Spinner Phone, un telefon concept cu camera rotativă și design de Lumia</b>Jonas Daehnert este un reputat designer de telefoane concept, care de obicei se ocupă cu modele Nokia Lumia, dar pare a se fi reorientat în ultima vreme. Totuși, în această săptămână el a postat pe contul său de Facebook un nou design, care...

Jonas Daehnert este un reputat designer de telefoane concept, care de obicei se ocupă cu modele Nokia Lumia, dar pare a se fi reorientat în ultima vreme. Totuși, în această săptămână el a postat pe contul său de Facebook un nou design, care aduce cu un Lumia și include o cameră rotativă.

Conceptul poartă numele de Spinner Phone și integrează porțiuni metalice și din plastic ale carcasei. Au mai existat companii care au încercat să realizeze telefoane cu camera rotativă, printre care și Nokia cu mulți ani în urmă și mai recent Oppo și nou venitul brand Doov. Acest concept integrează un display de 4.7 inch, rulează Windows Phone și are o grosime de doar 7 mm ceea ce în universul WP e foarte subțire.

Spinner Phone, un telefon concept cu camera rotativă și design de Lumia

Handsetul folosește camera rotativă atât drept camera pentru selfie, cât și camera principală, iar rezoluția sa este necunoscută. Zona superioară a telefonului, cea de deasupra ecranului e fabricată din aluminiu și un colt mic în formă de cub al acelei părți servește drept camera rotativă, fiind foarte subtil. Deocamdată avem doar 3 imagini teaser cu Spinner Phone, dar telefonul se anunță tare interesant.

Oare când va lansa și Microsoft ceva de genul?

Spinner Phone, un telefon concept cu camera rotativă și design de Lumia

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×