Acum poți vedea pe mobil meciurile de pe Digi Sport 1 și 2, dar și În browserul de pe desktop

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 20.446 ori
<b>Acum poți vedea pe mobil meciurile de pe Digi Sport 1 și 2, dar și În browserul de pe desktop</b>RCS & RDS are o veste bună astăzi pentru cei pasionați de sporturi: începând cu acest weekend veți putea urmări transmisia posturilor Digi Sport 1 și Digi Sport 2 online. Veți putea vedea competițiile sportive preferate fie pe www.digisport.ro...

RCS & RDS are o veste bună astăzi pentru cei pasionați de sporturi: începând cu acest weekend veți putea urmări transmisia posturilor Digi Sport 1 și Digi Sport 2 online. Veți putea vedea competițiile sportive preferate fie pe www.digisport.ro sau pe m.digisport.ro, în varianta mobila a site-ului.

La acest serviciu au acces abonații serviciilor RCS & RDS de internet fix sau internet mobil pe telefon sau prin modem USB. Pe aceste două posturi sportive puteți vedea evenimente din Liga 1, meciuri din Premier League, din Serie A, Ligue 1, plus alte sporturi precum handbal, motociclism, Formula 1, baschet, volei, judo și multe altele. RCS & RDS a promis și transmisii exclusive online pentru clienții companiei, ceea ce nu poate decât să ne bucure, mai ales că unele meciuri foarte interesante transmise recent au ajuns pe Dolce spre exemplu și le-aș fi preferat online pe Digi Sport, sincer să fiu.

Dacă nu sunteți clienți RCS & RDS dar doriți să urmăriți televiziunile sportive online, puteți opta pentru serviciile de internet fix ale companiei, cu viteze de până la 50 Mbps (Fiberlink 1) sau 100 Mbps (Fiberlink 2), la prețul de 29 lei, respectiv 39 lei pe lună. Mai aflați și că începând cu această lună canalul Digi Sport 2 se vizionează în format HD, după ce Digi Sport 1 era deja disponibil în această formă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×