Adidas lansează un nou fitness-tracker numit miCoach Fit Smart; acesta aduce și un senzor cardiac (Video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 695 ori
<b>Adidas lansează un nou fitness-tracker numit miCoach Fit Smart; acesta aduce și un senzor cardiac (Video)</b>După cum bine știm, anul acesta este momentul în care ceasurile inteligente și conceptul de fitness au ajuns a fi foarte populare, numeroși producători lansând astfel de produse hardware sau chiar și software. De curând, cei de la Adidas au...

După cum bine știm, anul acesta este momentul în care ceasurile inteligente și conceptul de fitness au ajuns a fi foarte populare, numeroși producători lansând astfel de produse hardware sau chiar și software. De curând, cei de la Adidas au anunțat lansarea unui nou astfel de device pentru monitorizarea activității sportive, device numit miCoach Fit Smart.

Acesta aduce la pachet un senzor cardiac și o baterie care ne promite o autonomie de până la 10 ore. Desigur, primim și informații cu privire la numărul de calorii arse, distanța parcursă sau numărul de pași efectuați. Adidas miCoach Fit Smart se va conecta la telefon prin intermediul unei conexiuni Bluetooth și a unei aplicații dedicate.

Adidas miCoach Fit Smart

Aplicația va păstra toate informațiile și istoricul activității sportive, dar în același timp va oferi posibilitatea și de a seta un program de antrenament personalizat. După cum se poate observa și în imaginea de mai sus, acest dispozitiv nu aduce un display standard, ci se bazează pe o matrice de LED-uri care oferă un plus de autonomie la capitolul baterie. Adidas miCoach Fit Smart va fi disponibil începând din luna august la un preț de 200$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×