Philips I908 apare Într-o nouă imagine care confirmă prezența unui chip octa-core de 1.7 GHz

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.325 ori
<b>Philips I908 apare Într-o nouă imagine care confirmă prezența unui chip octa-core de 1.7 GHz</b>Un nou terminal care a reușit să ne uimească prin intermediul unui teaser ce a ajuns acum câteva zile pe web este și Philips I908. Imaginea teaser cu pricina ne prezenta un device foarte subțire care l-ar putea detrona chiar și pe Allview X2 Soul...

Un nou terminal care a reușit să ne uimească prin intermediul unui teaser ce a ajuns acum câteva zile pe web este și Philips I908. Imaginea teaser cu pricina ne prezenta un device foarte subțire care l-ar putea detrona chiar și pe Allview X2 Soul (5.55 mm), aspect pe care nu îl știm pentru moment.

Pe lângă acest imaginea anterioară, astăzi, cei de la cnmo.com publică o nouă fotografie cu terminalul în cauză care ne oferă informații și despre celelalte specificațiile ale lui Philips I908. Acesta va aduce un display de 5 inch, un procesor octa-core MediaTek de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB de stocare.

Philips I908

De asemenea, vom mai primi o cameră foto de 13 megapixeli și o cameră foto secundară de 5 megapixeli. Rămâne de văzut dacă Philips I908 va reuși să scadă sub cei 5.55 mm a lui Gionee Elife S5.5, terminal care a ajuns și la noi pe plan local sub branding Allview.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×