"Adio Creier": Un joc foarte atractiv de pe Windows Phone 7 (Bye Bye Brain) - Video

Autor:  | Publicat în:  Software 1.034 ori
<b>"Adio Creier": Un joc foarte atractiv de pe Windows Phone 7 (Bye Bye Brain) - Video</b>Daca Windows Phone 7 e gata de lansare, iar LG a prezentat un smartphone care sa ruleze acest OS, sa vedem si ce jocuri vom putea incerca pe noua platforma mobila. Un titlu atractiv este si "Bye Bye Brain", care combina conceptul de tower defense cu un...

Daca Windows Phone 7 e gata de lansare, iar LG a prezentat un smartphone care sa ruleze acest OS, sa vedem si ce jocuri vom putea incerca pe noua platforma mobila. Un titlu atractiv este si "Bye Bye Brain", care combina conceptul de tower defense cu un univers infestat de zombii.

Creat de firma Plain Concepts, acest joc vine cu grafica 3D si 5 personaje amuzante cu ajutorul carora puteti distruge zombii. Fie ca alegeti un "nerd" sau un politist, jocul va va oferi numeroase metode a-la-Worms prin care sa scapati in mod violent de adversari. De remarcat este si soundtrack-ul metal al acestui titlu.

De parca jocul nu ar fi de ajuns, el include si minigames, care cresc amuzamentul utilizatorului WP 7, dupa cum arata si clipul de mai jos. Retineti ca Plain Concepts este un studio care dezvolta jocuri si are doar 3 angajati (2 developeri si un artist), care au facut o treaba excelenta cu acest titlu.

Bye Bye Brain, Windows Phone 7 Game from riacosta on Vimeo.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×