12 megapixeli de la Nokia pe 30 septembrie!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.944 ori
<b>12 megapixeli de la Nokia pe 30 septembrie!</b>Desi aflam dintr-o serie de reclame Google AdWords despre care va vorbeam aici ca Nokia si-ar putea lansa telefonul N8 in data de 23 septembrie (in UK), iata ca handsetul va sosi totusi cu o saptamana mai tarziu. Informatia vine de la Engadget, care a...

Desi aflam dintr-o serie de reclame Google AdWords despre care va vorbeam aici ca Nokia si-ar putea lansa telefonul N8 in data de 23 septembrie (in UK), iata ca handsetul va sosi totusi cu o saptamana mai tarziu. Informatia vine de la Engadget, care a preluat-o de la Tapani Kaskinen, unul dintre managerii Nokia.

Va reamintim ca N8 este primul cameraphone de 12 megapixeli al finlandezilor, de aceea lansarea sa este asteptata cu sufletul la gura. De asemenea, camera excelenta a terminalului a fost vazuta in actiune, analizata si testata, dar au trecut luni bune de la anuntarea handsetului si un rival pe masura sa ar putea aparea in orice clipa.

Revenind la oficialul Nokia, Tapani Kaskinen a declarat pentru un ziar finlandez ca precomenzile pentru N8 vor fi livrate in data de 30 septembrie, deci ne asteptam ca in octombrie sa avem terminalul si in tara noastra, avand in vedere popularitatea brandului scandinav pe taram romanesc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×