Adio Nokia, hello Apple! Intel Își dorește să creeze un chip pentru iPhone, iPad

1.214 ori
<b>Adio Nokia, hello Apple! Intel Își dorește să creeze un chip pentru iPhone, iPad</b>în urmă cu o săptămână Intel declara că regretă parteneriatul cu Nokia, pe motiv că această alegere ar fi încetinit progresul companiei. De această dată, se pare că firma își declară simpatia față de Apple, de vreme ce un oficial Intel...

în urmă cu o săptămână Intel declara că regretă parteneriatul cu Nokia, pe motiv că această alegere ar fi încetinit progresul companiei. De această dată, se pare că firma își declară simpatia față de Apple, de vreme ce un oficial Intel a afirmat că producătorul de chipuri nu ar ezita să furnizeze produse pentru marile companii precum cea din Cupertino.

Comentariul a venit de la CFO-ul Stacy Smith de la Intel, în cadrul unui eveniment dedicat investitorilor. Reuters ne informează că Intel dorește să producă chipuri bazate pe propriile tehnologii și arhitectura proprie pentru companii mari, precum Apple, dar nu vrea în nici un caz să permită rivalilor de la ARM să colaboreze în aceste inițiative.

și Sony a fost un brand menționat pentru un parteneriat ideal, iar producătorul de chipuri nu s-a ferit să declare că s-ar putea ocupa de gama de procesoare in-house a unei companii precum Apple, mai ales de CPU-ul A5 de pe iPad 2. Intel ar avea de câștigat punându-și la dispoziție fabricile pentru realizarea lui A5, dar asta nu înainte de a face o analiză atentă a ofertei.

Să vedem cum va reacționa Apple la această mână prietenoasă întinsă de către Intel...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×