Adobe Flash 10.1 ruleaza fara probleme pe Nexus One (Video)

1.560 ori
<b>Adobe Flash 10.1 ruleaza fara probleme pe Nexus One (Video)</b>Playerul Adobe Flash 10.1 a sosit in sfarsit, cu ocazia showului Google I/O, unde a fost prezentat ruland pe un handset Nexus One. Stim deja ca Apple si Steve Jobs refuza sa foloseasca tehnologia Flash pe iPhone, motiv in plus pentru Google si Android sa...

Playerul Adobe Flash 10.1 a sosit in sfarsit, cu ocazia showului Google I/O, unde a fost prezentat ruland pe un handset Nexus One. Stim deja ca Apple si Steve Jobs refuza sa foloseasca tehnologia Flash pe iPhone, motiv in plus pentru Google si Android sa o adopte.

Cu ani in urma, Jobs afirma ca Flash mananca prea multe resurse pe un smartphone si este prea lent pentru a fi util. Totusi, de la momentul acelei declaratii tehnologia webului mobil a evoluat si numeroase smartphone-uri suporta continuturi Flash, fara vreun pic de lag. Adobe Flash 10.1 beta for Android duce aceasta experienta la un nou nivel, dupa cum o arata si clipul de mai jos.

Iata ca pe Nexus One, playerul Flash se descurca excelent, suportand playback video pe site-uri ca Wall Street Journal Online, TNT sau Blip TV. Playback-ul se realizeaza fara lag sau probleme cu terminalul. Jocurile si meniurile interactive functioneaza la perfectie, cu mentiunea ca au existat unele mici probleme atunci cand aplicatii consumatoare de resurse rulau simultan cu servicii pe telefon.

Creditele pentru performanta lui Flash 10.1 merg atat la Adobe, cat si si la Google si HTC, deoarece Nexus One are specificatii destul de avansate, chiar daca nu mai este un terminal nou (procesor de 1  GHz, 512 MB RAM si un display capacitiv touch de 3.7 inchi).

Sa vedem acum cu ce ne va uimi Apple...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×