3 noi telefoane Samsung Android, prezentate la Google I/O 2010

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.530 ori
<b>3 noi telefoane Samsung Android, prezentate la Google I/O 2010</b>Conferinta Google I/O 2010, din Francisco este pe buzele tuturor in aceste zile, fiind probabil evenimentul tech cel mai important al acestei luni. In cadrul acestui show au fost prezentate si 3 noi terminale Samsung care ruleaza Android: Acclaim, Galaxy...

Conferinta Google I/O 2010, din Francisco este pe buzele tuturor in aceste zile, fiind probabil evenimentul tech cel mai important al acestei luni. In cadrul acestui show au fost prezentate si 3 noi terminale Samsung care ruleaza Android: Acclaim, Galaxy 3 si Galaxy 5.

Samsung Acclaim este cunoscut si drept SCH-R880 si va sosi in SUA prin US Cellular, in vreme ce Samsung Galaxy 3 poarta si numele de GT-I5801, iar Galaxy 5 este cunoscut si ca GT-I5500. Handseturile se aflau in spatele unor cutii protective din sticla, astfel ca publicul nu a avut acces la ele, inclusiv jurnalistii curiosi sa testeze telefoanele.

Ceea ce am aflat cu aceasta ocazie este ca Samsung Acclaim si-a schimbat designul fata de proiectul initial, iar modelul I5500 nu va fi un Corby, dupa cum stiam, ci un Galaxy. Galeria completa de imagini se afla aici.

Acclaim

Galaxy 5

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×