Adobe Flash 10.1 suportat pe orice telefon mobil, in afara de iPhone

Autor:  | Publicat în:  Software 8.319 ori
<b>Adobe Flash 10.1 suportat pe orice telefon mobil, in afara de iPhone</b>Adobe tocmai a lansat cea mai noua versiune a lui Flash Player ieri si anume 10.1 si trebuie sa aflati ca acest software va fi compatibil cu majoritatea smartphone-urilor, netbook-urilor, smartbook-urilor si PC-urilor, evident fara iPhone. Flash 10.1 este...

Adobe tocmai a lansat cea mai noua versiune a lui Flash Player ieri si anume 10.1 si trebuie sa aflati ca acest software va fi compatibil cu majoritatea smartphone-urilor, netbook-urilor, smartbook-urilor si PC-urilor, evident fara iPhone.

Flash 10.1 este prima versiune a playerului care va functiona pe orice terminal portabil practic, disponibil acum pe piata. La aceasta ora, o versiune public developer beta este disponibila si poate fi testata pe Windows Mobile, Palm webOS, iar catre finalul anului si pe sisteme de operare desktop, cum ar fi Windows, Macintosh si Linux.

Va exista o versiune publica si compatibila cu Android si Symbian OS, dar aceasta va fi lansata la inceputul lui 2010. In plus, Adobe si RIM au anuntat un parteneriat, pentru a implementa suportul pentru Flash Player pe smartphone-urile BlackBerry. Asta inseamna ca pana la finalul primului trimestru al anului 2010, Flash va rula pe Windows Mobile, webOS, Android, BlackBerry si Symbian, fara probleme.

Avantajul noului software este ca vine cu suport pentru functii moderne, gen multi-touch, gesturi, accelerometru si orientarea ecranului. Pe cand si o versiune pentru iPhone?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×