Onedotzero, softul care permite unui Nokia N900 sa controleze un ecran urias

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.591 ori
<b>Onedotzero, softul care permite unui Nokia N900 sa controleze un ecran urias</b>Prin intermediul incredibilului clip video de mai jos, aflam de initiativa incredibila a doi developeri, care au creat o solutie software speciala pentru smartphone-ul Nokia N900, cu scopul de a controla un display de mari dimensiuni. Pe numele sau...

Prin intermediul incredibilului clip video de mai jos, aflam de initiativa incredibila a doi developeri, care au creat o solutie software speciala pentru smartphone-ul Nokia N900, cu scopul de a controla un display de mari dimensiuni.

Pe numele sau onedotzero, acest software pentru Nokia N900 este prezentat chiar de catre creatorii sai, arhitectul software Gary Birkett si designerul computational Karsten Schmidt, ambii sub umbrela celor de la Wieden + Kennedy. Practic, avem de-a face cu un ecran de mari dimensiuni, controlat de un terminal cu un ecran de doar 3 inchi, dupa cum afirma chiar developerii.

Totul se bazeaza pe accelerometrul terminalului, iar Birkett a creat o interfata care preia miscarile cheie ale lui N900 si datele rezultate in urma acestora, transferandu-le catre aplicatia de proiectie, creata de Schmidt. Acesta din urma a modelat graficul proiectiei sale dupa o sfera, folosind datele rezultate din miscarea terminalului pentru a decide directia de "mers". Astfel, se obtine o directionare naturala, atunci cand intoarceti sau rasuciti telefonul.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×