Orange a lansat un abonament sub un nou simbol: "Pinguinul"

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.144 ori
<b>Orange a lansat un abonament sub un nou simbol: "Pinguinul"</b>Comunicat de presa Orange Romania: "Pentru a răspunde nevoilor clienților de a comunica oricât cu prietenii sau cu familia, Orange a adăugat un nou tip de abonament în portofoliu, care oferă convorbiri nelimitate în rețea cu grupul favorit....

Comunicat de presa Orange Romania: "Pentru a răspunde nevoilor clienților de a comunica oricât cu prietenii sau cu familia, Orange a adăugat un nou tip de abonament în portofoliu, care oferă convorbiri nelimitate în rețea cu grupul favorit.

începând de astăzi, clienții Orange vor descoperi 4 abonamente sub un nou simbol, Pinguinul, care le oferă posibilitatea să comunice nelimitat cu până la 5 numere favorite din rețea. Astfel, cu abonamentul Pinguin de 9 euro , clienții Orange își pot alege 2 numere favorite, cu Pinguin de 12 euro pot alege 3 numere, cu Pinguin de 15 euro - 4 numere, iar cu Pinguin de 20 de euro - 5 numere favorite.

De asemenea, în funcție de abonamentul Pinguin ales, clienții primesc între 400 și 1.100 de minute în rețea pentru apeluri către alte numere decât cele din grupul favorit și între 100 și 200 minute pentru apeluri către alte rețele naționale. Cei care aleg un abonament Pinguin pot achiziționa un telefon mobil la prețuri speciale, începând de la 1 euro."

Noul tip de abonament, vine in complectarea celor trei deja existente: Pantera, Fluturele si Delfinul, despre care v-am informat aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×