Adobe Photoshop va fi disponibil În curând și pentru utilizatorii Chrome OS

Autor:  | Publicat în:  Google 1.707 ori
<b>Adobe Photoshop va fi disponibil În curând și pentru utilizatorii Chrome OS</b>Printre acele sisteme de operare disponibile pentru platforma desktop, se numără de ceva timp și Chrome OS, sistem de operare dezvoltat de către Google. Acesta a ajuns pe numeroase notebook-uri ce au primit și o denumire specială, mai precis,...

Printre acele sisteme de operare disponibile pentru platforma desktop, se numără de ceva timp și Chrome OS, sistem de operare dezvoltat de către Google. Acesta a ajuns pe numeroase notebook-uri ce au primit și o denumire specială, mai precis, acestea sunt cunocute pe piață sub numele de chromebook-uri.

Astăzi, aflăm că Adobe Photoshop, celebrul program de editare grafică va sosi în curând și pentru utilizatorii ce folosesc în prezent Chrome OS. Ni se aduce la cunoștiință faptul că aplicația va fi una de tip versiune streaming ce va fi rulată direct din cloud, urmând ca în viitor să vedem o variantă îmbunătățită.

Totodată, Google ne dă de înțeles că această versiune Adobe Photoshop va putea fi folosită atât de către cei care au un device Chrome OS, cât și de utilizatorii Windows ce au instalat browser-ul Chrome pe calculator/laptop.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×