AdSense for Mobile integreaza acum DoubleClick Mobile

1.238 ori
<b>AdSense for Mobile integreaza acum DoubleClick Mobile</b>Cu o saptamana in urma va informam despre cele mai noi tipuri de reclame mobile Google, cele imagine, care permit afisarea bannerelor imagine in locul celor text pe paginile web mobile. Astazi aflam prin intermediul blogului oficial Google Mobile ca noul...

Cu o saptamana in urma va informam despre cele mai noi tipuri de reclame mobile Google, cele imagine, care permit afisarea bannerelor imagine in locul celor text pe paginile web mobile. Astazi aflam prin intermediul blogului oficial Google Mobile ca noul produs va integra tehnologia DoubleClick Mobile.

Ce inseamna acest lucru pentru publisheri? Practic, site-urile care afiseaza reclame imagine prin AdSense vor afisa de asemenea si reclame din reteaua mobila DoubleClick. In acest mod sunt obtinute reclame mai relevante si venituri mai mari pentru publisheri. Evident, castigul este si de partea companiilor care isi fac reclama prin DoubleClick, de vreme ce advertiserii pun la dispozitie un public mai larg.

Trebuie sa aflati ca aceasta integrare a tehnologiei DoubleClick functioneaza si viceversa, dupa cum explica blogul Google. Publisherii care folosesc DoubleClick Mobile vor afisa reclame specifice pentru serviciul AdSense, in acest mod. Va reamintim ca Google a achizitionat DoubleClick cu mare tam-tam, declansand o investigatie anti-trust care a durat un an si a fost organizata de catre organisme UE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×