Primul BlackBerry cu clapeta dezvaluit!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.105 ori

In cazul in care credeati ca mult-asteptatul BlackBerry 9000 cu touchscreen este special, atunci fiti gata sa va lasati uimiti de primul handset BlackBerry cu clapeta, prezent in imaginea urmatoare: Acest telefon poarta numele Kickstart, iar norocosii de...

In cazul in care credeati ca mult-asteptatul BlackBerry 9000 cu touchscreen este special, atunci fiti gata sa va lasati uimiti de primul handset BlackBerry cu clapeta, prezent in imaginea urmatoare:

BlackBerry Kickstart

Acest telefon poarta numele Kickstart, iar norocosii de la Boy Genius Report au reusit sa faca o serie de poze acestui revolutionar terminal. Noul handset include un keypad similar cu cel al modelului Pearl, cu sistem de navigatie bazat pe trackball plus un display intern si unul extern LCD. Nu se cunoaste inca lista sa completa de specificatii, sau pretul, eventual operatorii care vor adopta noul model.

Cei de la Boy Genius Report au garantat faptul ca BlackBerry Kickstart va fi lansat pana la finalul anului. Cum ramane cu modelul 9000? De vreme ce acest handset va fi lansat "candva" in vara acestui an, banuim ca producatorul canadian nu si-ar face concurenta cu noul Kickstart, ci l-ar programa pentru lansare in toamna lui 2008 sau pentru un Craciun profitabil.

Sursa: Gadget Zone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×