Acoperire Zapp 3G in 19 orase si o lansare de proportii in toamna

1.232 ori
<b>Acoperire Zapp 3G in 19 orase si o lansare de proportii in toamna</b>Telemobil, furnizorul de servicii de telecomunicatii pe baza caruia opereaza cei de la Zapp va oferi acoperire 3G (2100 Mhz) in 19 orase, pana la finalul lunii iulie, ne informeaza Wall-Street.ro. De asemenea aflam ca serviciile comerciale 3G vor fi...

Telemobil, furnizorul de servicii de telecomunicatii pe baza caruia opereaza cei de la Zapp va oferi acoperire 3G (2100 Mhz) in 19 orase, pana la finalul lunii iulie, ne informeaza Wall-Street.ro. De asemenea aflam ca serviciile comerciale 3G vor fi lansate de catre operator in toamna.

Zapp ofera deja acoperire (partial) in cele 19 orase, unele dintre acestea intrand in faza finala de testare saptamana viitoare. Prin intermediul serviciilor 3G utilizatorii vor beneficia de viteze de transfer de pana la 7.2 Mbs (download) si 384 kbs (upload). Evolutia retelei actuale a celor de la Zapp se realizeaza pe baza unor echipamente furnizate de ZTE China.

Reteaua care foloseste frecventa de 2100 Mhz va fi destinata exclusiv furnizarii de date, in vreme ce reteaua actuala (ce functioneaza in frecventa de 450 MHz) va furniza atat servicii date, cat si servicii voce. Planurile Zapp pentru 2008 includ si lansarea a 4-6 terminale mobile (voce) si 3 modele cu suport pentru servicii de date. De asemenea vor exista modificari organizatorice la Zapp, iar incepand de la 1 iunie, operatorul va aplica tarife in euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×