Motorola Moto E5 apare într-o primă imagine oficială; are scanner de amprente în spate

946 ori
<b>Motorola Moto E5 apare într-o primă imagine oficială; are scanner de amprente în spate</b>Pentru târgul MWC din acest an ni se pregătesc noutăți și din partea celor de la Motorola, companie ce va aduce aici câteva telefoane interesante. Unul dintre acestea se numește Moto E5 și astăzi avem ocazia să îl vedem într-o primă imagine

Așteptăm ca în acest an la MWC să dăm și peste noutăți din portofoliul Motorola, companie care ar putea aduce în Barcelona smartphone-ul numit Moto E5 care are parte de un leak astăzi. Acest din urmă dispozitiv ni se prezintă într-o imagine cu iz oficial prin intermediul publicației mysmartprice.com, material pe care îl vedeți mai sus și care dezvăluie o dotare interesantă pe care telefonul o va aduce la pachet.

Este vorba despre scanner-ul de amprente în spate poziționat chiar sub camera foto, un modul deasupra căruia a fost aplicat și logo-ul Moto într-o manieră interesantă. La prima vedere se remarcă faptul că Moto E5 ne va aduce un port microUSB v2.0, o cameră frontală cu bliț LED și un display 16:9 cu diagonală modestă.

Se remarcă o carcasă compactă cu ramă metalică și panou spate din policarbonat și deși nu vedem jack-ul audio din această randare, sunt mari șanse ca el să fie regăsit în partea de sus. Trebuie să ne așteptăm la un preț foarte accesibil și la dotări precum procesor quad-core, 2 GB RAM și 16 GB stocare flash.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×