Ambalajele lui iPhone 5C fotografiate la sosirea În SUA, produsele ajung În magazine in jur de 20 septembrie

1.163 ori
<b>Ambalajele lui iPhone 5C fotografiate la sosirea În SUA, produsele ajung În magazine in jur de 20 septembrie</b>Apple a trimis ieri oficial invitațiile pentru evenimentul sau de pe 10 septembrie, în cadrul căruia vă prezenta noul iPhone 5S, dar și modelul colorat iPhone 5C, dacă ne luăm după zvonuri. Ei bine între timp au început să sosească și primele...

Apple a trimis ieri oficial invitațiile pentru evenimentul sau de pe 10 septembrie, în cadrul căruia vă prezenta noul iPhone 5S, dar și modelul colorat iPhone 5C, dacă ne luăm după zvonuri. Ei bine între timp au început să sosească și primele tranșe de terminale livrate în State.

Imaginea de mai sus ne arată modele iPhone 5C deja ambalate și gata de a intra în magazine. Se pare că handseturile vor ajunge pe rafturi destul de rapid, de vreme ce circula deja dată de 20 septembrie drept momentul comercializării noilor iPhone-uri. Aflăm de la o serie de surse bine conectate că în jur de 1.2 milioane de unități iPhone 5C au fost livrate în SUA numai în ultimele zile.

Dacă mă întrebați pe mine, Apple a mizat mult pe acest model, de vreme ce pune accentul pe el în invitația sa de presă. Cum altfel explicați acele bule colorate, asociate cu acel "C" din iPhone 5C, pe care toți îl justifica prin "color"? Așteptați-vă la cozi imense și isterie în jurul datei de 20 în această lună!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×