Alcatel lanseaza OT-E221, telefonul de 22 de euro

Autor:  | Publicat în:  Alcatel 3.998 ori
<b>Alcatel lanseaza OT-E221, telefonul de 22 de euro</b>Alcatel continua seria lansarilor de telefoane ieftine, din care a facut parte si modelul OT-E201, cu un telefon cu clapeta destul de stilat. OT-E221, care tocmai s-a lansat astazi este un dualband GSM, care va fi disponibil la incredibilul pret de doar...

Alcatel continua seria lansarilor de telefoane ieftine, din care a facut parte si modelul OT-E201, cu un telefon cu clapeta destul de stilat.

OT-E221, care tocmai s-a lansat astazi este un dualband GSM, care va fi disponibil la incredibilul pret de doar 22 de euro. Disponibil prin Woolworths in luna septembrie, acest handset soseste in 4 varianta de culoare: roz, negru, albastru si portocaliu. Noul model are acel look finisat al unui gadget tocmai patentat si este destul de usor, cantarind doar 77 de grame.

Dupa cum probabil v-ati fi asteptat, avand in vedere pretul sau, acest telefon are o lista de dotari destul de modesta, dar va fi ideal pentru orice client care isi doreste un terminal standard. OT-E221 functioneaza 325 de ore in modul standby, pana la 10 ore in modul convorbire si poate pastra in memorie 200 de SMS-uri. De asemenea telefonul este dotat cu display de 65.000 de culori, un sistem de predictie a textului scris (in stil T9), sonerii polifonice, agenda telefonice cu 250 de entry-uri si suporta convorbiri in modul conferinta. Lista de feature-uri este incheiata de hands-free, calculator si alarma.

Asteptam cu nerabdare sa vedem acest terminal mobil si in Romania, unde va fi oferit probabil gratuit impreuna cu un abonament al unuia dintre marii operatori locali.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×