Alcatel lanseaza OT-E221, telefonul de 22 de euro

4.062 ori
<b>Alcatel lanseaza OT-E221, telefonul de 22 de euro</b>Alcatel continua seria lansarilor de telefoane ieftine, din care a facut parte si modelul OT-E201, cu un telefon cu clapeta destul de stilat. OT-E221, care tocmai s-a lansat astazi este un dualband GSM, care va fi disponibil la incredibilul pret de doar...

Alcatel continua seria lansarilor de telefoane ieftine, din care a facut parte si modelul OT-E201, cu un telefon cu clapeta destul de stilat.

OT-E221, care tocmai s-a lansat astazi este un dualband GSM, care va fi disponibil la incredibilul pret de doar 22 de euro. Disponibil prin Woolworths in luna septembrie, acest handset soseste in 4 varianta de culoare: roz, negru, albastru si portocaliu. Noul model are acel look finisat al unui gadget tocmai patentat si este destul de usor, cantarind doar 77 de grame.

Dupa cum probabil v-ati fi asteptat, avand in vedere pretul sau, acest telefon are o lista de dotari destul de modesta, dar va fi ideal pentru orice client care isi doreste un terminal standard. OT-E221 functioneaza 325 de ore in modul standby, pana la 10 ore in modul convorbire si poate pastra in memorie 200 de SMS-uri. De asemenea telefonul este dotat cu display de 65.000 de culori, un sistem de predictie a textului scris (in stil T9), sonerii polifonice, agenda telefonice cu 250 de entry-uri si suporta convorbiri in modul conferinta. Lista de feature-uri este incheiata de hands-free, calculator si alarma.

Asteptam cu nerabdare sa vedem acest terminal mobil si in Romania, unde va fi oferit probabil gratuit impreuna cu un abonament al unuia dintre marii operatori locali.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×