Site-ul de animatie Aniboom isi lanseaza propriul canal YouTube

Autor:  | Publicat în:  YouTube 2.366 ori
<b>Site-ul de animatie Aniboom isi lanseaza propriul canal YouTube</b>Aniboom, loc virtual de intalnire al creatorilor de animatii isi va lansa propriul canal in cadrul site-ului video YouTube. Aceasta initiativa are scopul de a produce urmatorul blockbuster animat, care ar putea rivaliza cu celebrul "The Simpsons" sau...

Aniboom, loc virtual de intalnire al creatorilor de animatii isi va lansa propriul canal in cadrul site-ului video YouTube.

Aceasta initiativa are scopul de a produce urmatorul blockbuster animat, care ar putea rivaliza cu celebrul "The Simpsons" sau "South Park". Aniboom a fost fondat in Israel in urma cu un an si gazduieste creatorii de animatii, atat amatori cat si profesionisti. Compania ofera clientilor si unelte virtuale pentru a-si crea animatiile, iar comunitatea artistilor masoara 2500 de utilizatori din peste 70 de tari.

Aniboom a selectat deja 10 producatori de animatii pentru a crea o scurta serie disponibila online. Aceasta va avea 8 episoade si va reuni cei mai talentati artisti din lumea animatiilor. Prin intermediul lansarii unui canal Aniboom pe YouTube, serviciul va castiga popularitate, atragand noi artisti, dar si o audienta insemnata, care va decide care dintre seriale merita sa fie urmatorul "South Park".

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×