Site-ul de animatie Aniboom isi lanseaza propriul canal YouTube

Autor:  | Publicat în:  YouTube 2.449 ori
<b>Site-ul de animatie Aniboom isi lanseaza propriul canal YouTube</b>Aniboom, loc virtual de intalnire al creatorilor de animatii isi va lansa propriul canal in cadrul site-ului video YouTube. Aceasta initiativa are scopul de a produce urmatorul blockbuster animat, care ar putea rivaliza cu celebrul "The Simpsons" sau...

Aniboom, loc virtual de intalnire al creatorilor de animatii isi va lansa propriul canal in cadrul site-ului video YouTube.

Aceasta initiativa are scopul de a produce urmatorul blockbuster animat, care ar putea rivaliza cu celebrul "The Simpsons" sau "South Park". Aniboom a fost fondat in Israel in urma cu un an si gazduieste creatorii de animatii, atat amatori cat si profesionisti. Compania ofera clientilor si unelte virtuale pentru a-si crea animatiile, iar comunitatea artistilor masoara 2500 de utilizatori din peste 70 de tari.

Aniboom a selectat deja 10 producatori de animatii pentru a crea o scurta serie disponibila online. Aceasta va avea 8 episoade si va reuni cei mai talentati artisti din lumea animatiilor. Prin intermediul lansarii unui canal Aniboom pe YouTube, serviciul va castiga popularitate, atragand noi artisti, dar si o audienta insemnata, care va decide care dintre seriale merita sa fie urmatorul "South Park".

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×