QuickMobile Îți oferă următorul iPhone (iPhone 5S) printr-o campanie reprezentată de Mihai Morar

1.486 ori
<b>QuickMobile Îți oferă următorul iPhone (iPhone 5S) printr-o campanie reprezentată de Mihai Morar</b>QuickMobile are un concurs foarte interesant, cu un premiu foarte atractiv, ce constă în următoarea generație de iPhone. știm că terminalul nu s-a lansat încă, dar QuickMobile.ro îl pune la bătaie încă de pe acum! &nbsp; Acest device, probabil...

QuickMobile are un concurs foarte interesant, cu un premiu foarte atractiv, ce constă în următoarea generație de iPhone. știm că terminalul nu s-a lansat încă, dar QuickMobile.ro îl pune la bătaie încă de pe acum!

Acest device, probabil numit iPhone 5S se va lansa în septembrie, dacă zvonurile sunt reale, iar Campania "Câștiga Următorul iPhone", care îl are ca imagine pe Mihai Morar îți poate aduce acest handset. Participantul trebuie să completeze câmpurile de aici (nume și prenume, adresa de email, email prieten 1 și 2) și să recomande minim 2 prieteni.

Atunci când apare noul iPhone câștigătorul va fi extras, iar acesta va fi prima persoană din România care va avea un iPhone 5S oficial, cu garanție și factura de România. înscrierea în concurs se va face doar după ce minimum 2 prieteni dau click pe linkul din emailul pe care îl primesc referitor la confirmare. Campania a debutat pe 7 august și are loc până la data la care următorul smartphone Apple ajunge în stoc. Participanții trebuie să aibă peste 18 ani și să fie rezidenți în România.

Extragerea câștigătorului se va face prin Random.org folosind codurile unice de participare. Multă baftă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×