Alcatel One Touch Ultra 995 - primele detalii

1.512 ori
<b>Alcatel One Touch Ultra 995 - primele detalii</b>Alcatel era mult mai cunoscut în urmă cu 7 - 8 ani de zile și acum se zbate în zona telefoanelor ieftine și mai ales cu produse ce nu țintesc nici măcar spre segmentul mid-range. Uite că acum vor să scoată capul afară și în segmentul...

Alcatel era mult mai cunoscut în urmă cu 7 - 8 ani de zile și acum se zbate în zona telefoanelor ieftine și mai ales cu produse ce nu țintesc nici măcar spre segmentul mid-range. Uite că acum vor să scoată capul afară și în segmentul respectiv cu Alcatel One Touch Ultra 995.

Primele informații legate de terminal amintesc de:

  • ecran de 4.3 inch cu rezoluție WVGA sau 480x800 pixeli;
  • procesor single core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, slot pentru microSD;
  • Android 2.3 Gingerbread;
  • 3G, Wi-Fi, bluetooth, GPS, HDMI, DLNA;
  • cameră de 5 Megapixeli. 

Nu se știe data de lansare, piețele pe care va fi vândut sau prețul. Uimește prin 1 GB RAM, dacă se și păstrează această caracteristică. Singurul telefon single core cu 1 GB de RAM până acum era Nokia N9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×