Alcatel One Touch XTRA, telefonul cu functii sociale, touchscreen si pret accesibil

4.462 ori
<b>Alcatel One Touch XTRA, telefonul cu functii sociale, touchscreen si pret accesibil</b>Alcatel One Touch XTRA este un nou telefon cu touchscreen, functii de social networking si pret accesibil, el urmand sa soseasca pe piata prin Orange, cel putin in Marea Britanie. Handsetul ofera acces la Facebook si Twitter si poate fi admirat in...

Alcatel One Touch XTRA este un nou telefon cu touchscreen, functii de social networking si pret accesibil, el urmand sa soseasca pe piata prin Orange, cel putin in Marea Britanie. Handsetul ofera acces la Facebook si Twitter si poate fi admirat in imaginile urmatoare:

Alcatel One Touch XTRA vine cu un display touch QVGA, o tastatura full QWERTY (cu o tasta space interesanta), suport pentru conectivitate GSM/EDGE, jack audio de 3.5 mm, Bluetooth si un MP3 player. La bordul sau veti gasi si o camera de 2 megapixeli cu suport pentru captura video si radio FM.

Terminalul soseste pe piata britanica la pretul de doar 76 de dolari, iar Alcatel a anuntat ca va lansa un curand un smartphone Android in Europa.

Alcatel One Touch XTRA

Alcatel One Touch XTRA

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×