LG HF3, un telefon concept controlat prin comenzi vocale

1.326 ori
<b>LG HF3, un telefon concept controlat prin comenzi vocale</b>Iata ca telefoanele concept ne prezinta din nou viitorul, de aceasta data cu accentul pe o noua metoda de input, una bazata pe comenzi vocale. Noul design pe care il analizam astazi este LG HF3, telefon concept creat de catre Aaron Martinez. Terminalul...

Iata ca telefoanele concept ne prezinta din nou viitorul, de aceasta data cu accentul pe o noua metoda de input, una bazata pe comenzi vocale. Noul design pe care il analizam astazi este LG HF3, telefon concept creat de catre Aaron Martinez. Terminalul foloseste o tehnologie unica si inovatoare de recunoastere vocala.

Prin intermediul comenzilor vocale, acest handset ofera acces la web, email, contacte, calendar si functiile multimedia ale terminalului. Nu va fi nevoie sa va inregistrati vocea sau anumite comenzi, multumita tehnologiei avansate de recunoastere a vocii de pe LG HF3. Telefonul suporta si functia speak-to-text, usurand scrierea de mesaje si mailuri, astfel ca dispare total nevoia de utilizare a unei tastaturi, fie ea virtuala sau fizica.

LG HF3, un telefon concept controlat prin comenzi vocale

In ce priveste lista de specificatii a conceptului LG, el vine cu un display touch de mari dimensiuni, Windows Mobile, un browser bazat pe Microsoft Silverlight, Bluetooth 3.0 si spatiu de stocare de 200 GB. Bateria sa va fi incarcata in doar 20 de minute, iar ecranul mentionat anterior foloseste tehnologia LED si suporta o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si vine cu un timp de raspuns de doar 4 ms.

LG HF3 telefon concept

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×