Samsung prezinta oficial telefonul cu display 3D AMOLED - SCH-W960

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.700 ori
<b>Samsung prezinta oficial telefonul cu display 3D AMOLED - SCH-W960</b>Samsung tocmai a realizat o premiera, prezentand handsetul SCH-W960, dotat cu un display 3D AMOLED. Terminalul incorporeaza un ecran care poate afisa imagini 3D, fara a fi nevoie ca utilizatorul sa foloseasca ochelari speciali. Pentru a seta display-ul in...

Samsung tocmai a realizat o premiera, prezentand handsetul SCH-W960, dotat cu un display 3D AMOLED. Terminalul incorporeaza un ecran care poate afisa imagini 3D, fara a fi nevoie ca utilizatorul sa foloseasca ochelari speciali.

Pentru a seta display-ul in mod 3D, utilizatorul are la dispozitie un buton special si trebuie mentionat ca acest telefon poate fi controlat si prin gesturi, datorita accelerometrului incorporat. In plus, Samsung SCH-W960 vine cu suport pentru multitasking si faimoasa interfata TouchWiz 2.0.

Handsetul va fi disponibil deocamdata doar in Korea si va veni cu suport WCDMA/HSUPA si GSM, display-ul de 3.2 inchi mentionat mai sus, o camera de 3.2 megapixeli, slot pentru carduri microSD, Bluetooth 2.1 cu EDR, dictionar electronic si suport pentru televiziune T-DMB. Pe cand si in Romania acest telefon cu ecran 3D?

3D Samsung

Samsung Amoled 3D

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×