Apple trimite invitațiile de presă pentru conferința WWDC 2017 ce are loc în perioada 5 - 9 iunie

684 ori
<b>Apple trimite invitațiile de presă pentru conferința WWDC 2017 ce are loc în perioada 5 - 9 iunie</b>În perioada 5 - 9 iunie va avea loc și conferința dezvoltatorilor Apple WWDC, ediție ce acum se va ține în San Jose, California. Azi descoperim că gigantul din Cupertino a trimis invitațiile de presă și mai mult ca sigur au început și pregătirile pentru

Începutul lunii iunie ne va aduce și conferința dezvoltatorilor Apple WWDC 2017, eveniment ce are loc în perioada 5 - 9 iunie în San Jose, California. Deja v-am prezentat o listă a noutăților pe care le așteptăm de la această conferință și astăzi suntem informați că gigantul din Cupertino a început deja distribuirea invitațiilor de presă pentru evenimentul keynote ce va avea loc pe 5 iunie la ora 20:00 (ora României).

Pe scena de la fața locului urmează a fi prezentate noutățile aduse sistemelor de operare iOS, macOS, tvOS, dar și watchOS, nefiind exclusă totuși posibilitatea să vedem și ceva produse hardware precum un iMac actualizat sau acel speaker smart echipat cu Siri despre care am tot auzit. 

În cadrul acestei ediții sunt așteptați în jur de 5000 developeri și sute de ingineri Apple gata pregătiți pentru a le răspunde întrebărilor avute. Cei care nu pot ajunge, pot viziona sesiunile direct pe site-ul WWDC sau din aplicația WWDC disponibilă pentru iPad, iPhone și Apple TV.

Cu siguranță vom avea și un stream live al evenimentului keynote, iar noi aici la Mobilissimo vă vom prezenta un liveblog dedicat!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×